#PaylaşmaGünü 2022 Toplantısı 4 Ekim’de

Bireylerin, ailelerin, sivil toplum kuruluşlarının (STK), toplum liderlerinin, özel sektörün, eğitim kurumlarının ve daha pek çok paydaşın bağışçılığı, gönüllülüğü ve cömertliği kutladığı ve teşvik ettiği kolektif bir hareket olan #PaylaşmaGünü, 29 Kasım 2022’de Türkiye’de üçüncü kez kutlanacak.

TÜSEV olarak ülke koordinatörü olduğumuz #PaylaşmaGünü, bugün 80’den fazla ülkede kutlanan, herkesin katılımına açık bir hareket olma özelliği taşıyor.

2020 ve 2021 yıllarında yüzden fazla kurumun katılımıyla kutlanan #PaylaşmaGünü bu yıl, 29 Kasım 2022’de üçüncü kez kutlanacak. #PaylaşmaGünü 2022 için başlangıç toplantısıysa bu yıl 4 Ekim 2022 Salı günü, yüz yüze gerçekleşecek.

#PaylaşmaGünü’yle ilgili bilgi verilecek toplantıda ayrıca geçtiğimiz iki yılda kutlamalara katılan STK, eğitim kurumları ve özel sektör kurumlarından temsilcilerin katılacağı bir panel de gerçekleşecek.

Toplantıya katılmak için [email protected] adresine mail iletmenizi rica ederiz.* Mekân kapasitesi sınırlı olduğundan her kuruluştan bir temsilcinin katılımı teşvik edilmektedir.**

4 Ekim Salı günü görüşmek dileğiyle,

TÜSEV

* Toplantıya STK temsilcileri, eğitim kurumlarından ve özel sektör kurumlarından temsilcilerin katılması teşvik edilmektedir.

** Bir kuruluştan birden fazla temsilcinin kaydolması durumunda ilk kayıt yaptıran temsilcinin katılımına öncelik verilecektir.

Tarih: 4 Ekim 2022, Salı

Saat: 10.00-11.30

Yer: Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Bankalar Caddesi No:2 Minerva Han Kat:5 34420 Karaköy/İstanbul