Dünyada Filantropinin Durumu: Eğilimler, Fırsatlar ve Zorluklar Paneli 28 Kasım'da Gerçekleşecek

TÜSEV'in 25. yıl faaliyetleri kapsamında düzenlediği ve küresel filantropi alanının önde gelen isimlerinden Dr. Atallah Kuttab'ın katılımıyla düzenlenecek Dünyada Filantropinin Durumu: Eğilimler, Fırsatlar ve Zorluklar paneli 28 Kasım'da gerçekleşecek. Panelde filantropi alanındaki eğilimler ve farklı aktörlerin yaklaşımları, bağışçılık kültürünün gelişimi ve yeni modeller ile sivil alanın daralmasının etkileri ele alınacak.

Tarih: 28 Kasım 2018, Çarşamba
Saat: 16:00-18:00
Yer: Bankalar Caddesi, No:2 Minerva Han, Karaköy

Etkinliğin dili İngilizcedir. İngilizce-Türkçe simultane çeviri yapılacaktır.

Katılım durumunuzu 23 Kasım Cuma günü saat 18:00'a kadar [email protected] adresine veya 0212 243 83 07 nolu telefona bildirmenizi rica ederiz.

Dr. Atallah Kuttab Hakkında:

Ürdün’de faaliyet gösteren SAANED for Philanthropy Advisory in the Arab Region’ın kurucu başkanı olan Dr. Atallah Kuttab, mühendislik ve eğitim alanlarında on yılı aşkın süre ile çalıştı. Save the Children’da son olarak Orta Doğu Bölge Müdürü olarak görev aldı. 2005-2011 yılları arasında Welfare Association’ın genel direktörlüğünü yürüten Dr. Kuttab, Arab Human Rights Fund ve Arab Foundations Forum’un kurucu üyeleri arasındadır. Dr. Kuttab aynı zamanda Arab Reform Initiative’in yürütme kurulu başkanı, Resource Alliance’ın yönetim kurulu üyesi ve kurucuları arasında yer aldığı Worldwide Initiatives for Grantmaker Support’un (WINGS) Emeritus Başkanı unvanına sahiptir.