Haberler

Sivil Toplumu İlgilendiren Vergi Düzenlemeleri Yayınları Tanıtım Toplantısı

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) ve Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Derneği (STGM) olarak yürüttüğümüz ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Örgütlenme Özgürlüğünün İzlenmesi Projesi kapsamında, “Sivil Toplumu İlgilendiren Vergi Düzenlemeleri” serimizi yayımladık. Araştırmanın sonuçlarına yer verdiğimiz raporları sizlerle paylaşmak üzere, 6 Eylül Cuma günü saat 10:30’da TÜSEV ofisinde (Karaköy Minerva Han, İstanbul) bir tanıtım toplantısı düzenliyoruz.

Dernek ve Vakıfları İlgilendiren Vergi Düzenlemeleri, Dernek ve Vakıfların İktisadi İşletmelerinin Vergilendirilmesi ve Kamu Yararı ve Vergi Muafiyeti Statüleri olmak üzere üç yayın içeren seride, Türkiye’deki vergi düzenlemelerinin STK’ların üzerindeki etkileri ve farklı ülke örneklerine dair incelemeler ile STK’ların finansal sürdürülebilirliği için reform önerileri sunuluyor.

Prof. Dr. Leyla Ateş ve Doç. Dr. Özgün Akduran’ın kaleme aldığı bu seri, detaylı bir masabaşı araştırmasının yanı sıra, 150’den fazla STK temsilcisi ve uzmanın görüşleriyle katkı sunduğu saha araştırmasının sonuçlarına dayanıyor.

Kapsamlı bir saha ve masa başı araştırma süreçlerine dayanan yayınlar üzerine birlikte düşünmek ve öne çıkan verileri birlikte değerlendirmek için tanıtım toplantımıza davetlisiniz.

Tanıtım toplantısına katılmak için 2 Eylül Pazartesi günü saat 18:00’e kadar katılım formunu doldurabilirsiniz.