Haberler

2023 Yılı Olağan Mütevelliler Heyeti Toplantımız Gerçekleşti

TÜSEV 2023 Yılı Olağan Mütevelliler Heyeti Toplantısı 12 Mayıs Cuma günü, Sabancı Vakfı ev sahipliğinde Sabancı Center’da gerçekleşti. TÜSEV’in 2022 yılı faaliyetlerinin aktarıldığı toplantıda, 2022 yılı mali tabloları, bağımsız denetim ve Denetim Kurulu raporları paylaşılarak TÜSEV Temsilciler ve Denetim Kurulları, Mütevelliler Heyeti üyeleri tarafından ibra edildi. TÜSEV 2023 yılı çalışma programı üyelere aktarıldıktan sonra TÜSEV 2023 bütçesi görüşülerek üyeler tarafından onaylandı. TÜSEV’e yapılan üyelik başvurularının değerlendirilmesi ve Mütevelliler Heyeti üyeleri tarafından onaylanması sonucunda Dr. (h.c) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, Ekol Vakfı, Soma Sağlık, Sosyal ve Eğitim Vakfı, Tekfen Eğitim, Sağlık, Kültür, Sanat ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı ve Türkiye SMA Vakfı, TÜSEV üyeleri arasına katıldılar. Toplantıda ayrıca TÜSEV üyeliğinden ayrılan kuruluşlarla ilgili bilgi paylaşılarak, üyelikleri sonlandırılan kuruluşlar onaylandı.

Temsilciler Kurulu üyeliğinden ayrılan üyelerin yerine yapılan seçimde Borusan Kocabıyık Vakfı ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), TÜSEV Temsilciler Kurulu üyeliğine seçildiler. Denetim Kurulu üyeliğinden ayrılan üye yerine yapılan seçimde ise Cevdet İnci Eğitim Vakfı, TÜSEV Denetim Kurulu üyesi olarak seçildi.

TÜSEV’in 2022 yılı çalışmalarına, mali tablolarına, Denetim Kurulu ve bağımsız denetim raporuna ayrıntılı şekilde yer verilen Faaliyet Raporu’na aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

TÜSEV 2022 Yılı Faaliyet Raporu